När konspiration blir sanning

We need to increase public understanding of the need for medical counter-measures such as a pan-coronavirus vaccine. A key driver is the media, and the economics will follow the hype. We need to use that hype to our advantage, to get to the real issues. Investors will respond if they see profit at the end of the process. -citat 2015 från Dr Peter Daszak, chef för EcoHealth Alliance, en icke-statlig organisation som erhållit tiotals miljoner dollar för att studera coronavirus.

It has become apparent to me over the past year that the majority of people have no guiding principles or beliefs and simply believe whatever the TV/phone tells them at the moment. They don’t want to think for themselves or form their own opinions. – Reddit-användaren Yamatoman9 i en tråd om Frankrikes planerade tvångsvaccination av sjukvårdsanställda.

Att media skulle ha manipulerat oss i viss utsträckning under Covid-19-hysterin kanske en hel del har haft på känn, men det är svårt att greppa att det skulle vara i den utsträckningen som målas upp i oavstående citat av Peter Daszak. Folk vill helst inte känna sig lurade och har svårt att tro att stabila institutioner som SVT och BBC skulle fara med osanning. Men faktum är att medias roll i att skapa ett konstruerat konsensus har varit känt länge. Noam Chomsky och Edward S. Herman beskrev i “Manufacturing Consent” en situation där politiker, mediahus och storföretag verkar i en ohelig allians för att gynna gemensamma intressen och kontrollera befolkningen. Och den koordinerade skrämselpropagandan från massmedia har – om man studerar flödet noga – varit slående det senaste året.

Sen pandemins start har sanningen förskjutits åtskilliga gånger, och flera gånger har WHO varit boven i dramat. Under förra året gick de ut med att personer utan symptom inte var drivande i smittspridningen, för att någon dag senare dra tillbaka påståendet och säga att asymptomatisk smittspridning ändå kan vara en orsak till oro. Sen i november 2020 plockade de bort naturlig immunitet som en väg till flockimmunitet. I sina riktlinjer hävdade de helt plötsligt att flockimmunitet endast kan nås via vaccination, trots att de flesta pandemier har fått sitt slut genom tillräckligt mycket naturlig immunitet i populationen. En häpnadsväckande revision av all tidigare immunologisk kunskap. Motstridiga uttalanden om munskydd och vaccinering av barn har också ändrats eller dragits tillbaka.

Ändå följer vi råden från politiker, massmedia och globala icke-statliga organisationer trots att de har ljugit eller undanhållit information från oss. Och frågan är om vi ens behöver dessa självutnämnda folkhälso-auktoriteter? Med en genomsnittlig Covid-dödlighet på 0.15% kanske det hade varit bättre att låta merparten av populationen leva sina liv, och fokusera all kraft på att skydda riskgrupper?

Det är svårt att inte bli smått konspiratoriskt när man pratar om den här soppan, men även om man bara skrapar lite på ytan märker man att en hel del inte står rätt till. Som att man är sinnessjukt fixerad vid att vaccinera ALLA oavsett om de är barn eller har haft Covid-19 tidigare. Eller att man åter inför munskyddskrav på vissa platser – även för fullt vaccinerade personer. Eller att man fortsätter driva en öronbedövande mediapanik kring delta-varianten trots att en övervägande majoritet av riskgrupperna är färdigvaccinerade. Eller att Pfizer 2009 betalade svindlande 2,3 miljarder dollar i skadestånd för att ha mutat läkare och bedrivit olovlig marknadsföring av läkemedel.

Vad är det som säger att Pfizer skulle ha bättrat sig till den här gången?

Du vet att något inte stämmer, men kan inte sätta fingret på det. Det är dags att ifrågasätta allt och början om från början. Kanske är det vår enda chans för att inte helt falla in i den hälsodiktatur som vi nu ser breder ut sig över världen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s